Ure til kvinder

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Lækkert tøj er dejligt at have på, men der hører sig accessories som smykker, dameure, handsker og andet sig til. Og her er ure til kvinder helt ligesom så meget andet, noget de fleste unge som ældre damer bruger. Udvalget af dameure er dog stort, og derfor har vi fundet et lille udvalg af forskellige brands, prisklasser og typer af ure. Det giver forhåbentlig dig en hurtig, nem og god inspiration til at finde det helt rigtige ur til dig eller måske som fødselsdagsgave, julegave eller gave til hende der bliver student.

 

Daniel Wellington ur

Køb et smart Daniel Wellington dameurFind uret til 995,- kr. her

Daniel Wellington byder på mange populære modeller hvad end det er Classic, Bristol, Petite eller anden model i det æstetiske og enkle design. Den viste model kommer i sort skive og brun læderrem, som er en både smuk og feminin kombination der kan bruges både til det elegante, søde eller måske rebelske look. Valget mellem hvid eller sort skive og størrelsen på skive er de vigtige valg i forhold til dette populære dameur der er hit både blandt unge piger som ældre damer.

 

 

Olivia Burton Vegan Friendly

Køb det feminine Olivia Burton dameur

Find uret til 749,- kr. her

Britiske Olivia Burton giver dig dette søde Vegan Friendly Enchanted Garden dameur i rosa. Skiven kommer med søde blomster motiver der kommer i forskellige kontraster. Remmen kommer i pink og er lavet i dyrevenligt materiale der kommer som syntetisk læder. Perfekt til hverdag med skole og arbejde helt ligesom uret er perfekt til det festlige lag f.eks. med et par pumps og en sød slå-om kjole.

 

 

Rado Integral dameur

Køb det eksklusive Rado dameurFind uret til 6.800,- kr. her

Rado giver dig de eksklusive og utrolig smukke dameure. Her er denne model i den billige prisklasse for Rado ure. Uret med Quartz urværk kommer med safirglas og sort keramik rem med rustfri stållænke og titanium foldespænde. Et moderne og enkel ur der giver dig et unikt udtryk som kan kombineres med den en dame skindjakke, sommerkjole som til det elegante business look.

 

 

Cluse La Garconne

Køb det søde firkantet dameurFind uret til 695,- kr. her

Hollandske Clyse giver dig alternativet til den runde urskive, med denne enkle model der kommer med en stilren firkanten urskive. Remmen i italiensk læder kommer i sort der kombineres med guld i urskiven. Kan kombineres med runde former som f.eks. The Rubz armbånd eller lignede accessories.

 

 

Triwa dameur

Køb et sødt dameur med læderrem som TriwaFind uret til 1.045,- kr. her

Triwa er ikke så kendt brand som Wellington, men kommer dog i samme kvalitets materialer, design og stil stort set. For du får nemlig en god kvalitet i det hele med Triwa mærket, hvor dette dameur med læderrem kommer i det enkle og stilfulde der kan passe både den unge som mere modne kvinde. Helt ligesom du kan bruge det til sommer- som vinterjakker til kvinder.

 

 

Dyhrberg/Kern dameur

Køb det moderne Dyrberg Kern dameurFind uret til 1.099,- kr. her

Køb dette fede ur fra Dyhrberg/Kern i rustfrit stål og læderrem. Et enkelt ur der kommer med mange krystaller til at give det feminine og unikke look ovenpå en velkendt klassisk type indenfor ure. Diskret ur med krystaller der kan bruges til alle anledninger og styles.

 

 

Tommy Hilfiger Emmy

Køb det moderne dameur i guld lookFind uret til 1.595,- kr. her

Hvis dine smykker er guld farvet, skal dit ur selvfølgelig også være det. Og det er netop hvad du får med dette guldfarvet ur med dette Tommy Hilfiger. Uret kommer med rå detaljer der kan kombineres med stort set alt, om det så er de cool solbriller til kvinder på sommerdagene eller med en stor varm vinterjakke til januar måned.

 

 

Sølv Skagen Karolina

Køb et flot skagen ur til kvinder i sølv

Find uret til 1.200,- kr. her

Skagen dameure er både elegante og super tidløs moderne, hvilket også er grunden til den store popularitet. Denne model i den lille dameur type, kommer i et flot stilrent sølv look. Velegnet til både unge som ældre og kan bruges både til den store fest som i dagligdagen med hverdagstøjet.

 

 

MVMT Rose Gold ur

Køb et flot ur i guld look som moderne kvinde

Find uret til 1.195,- kr. her

Hvis du søger det unikke design, kan dette elegante ur fra MVMT i rosa guld måske være det rigtige. Rose Gold White er navnet på uret der kommer med en 38mm urkasse og lænke der matcher den gennemgående minimalistiske stil.

 

 

Daniel Wellington gavesæt

Køb den lille skive på Daniel WellingtonFind uret til 1.195,- kr. her

De populære Daniel Wellington dameure kommer i forskellige modeller, hvor den smalle rem og mørke urskive er et elegant ur der passer de fleste. Kombinerer det flotte ur med det stilrene og enkle armbånd fra Daniel Wellington. Og netop kombinationen af det flotte ur og stilrene armbånd er, hvad du får med en Daniel Wellington gaveæske der kan være den perfekte gaveide til hende.

Var indholdet nyttig for dig?
Sending
User Review
2.5 (2 votes)