Vagabond ankelstøvler – Komfort & stil som din (nye) damestøvle?

Hvis du søger efter nye støvletter her i 2020 er udvalget stort. Blandt de mange forskellige brands indenfor de korte damestøvler finder du de svenske Vagabond ankelstøvler.

Vagabond sko & accessories er svensk og blev grundlagt i 1973. Produktionen dækker over sandaler, støvler, pumps, dame sneakers m.m. indenfor herre- og damesko. Og selvfølgelig også accessories som dametasker, punge og andre lædervarer.

Designet er kombination af hverdagsmode indenfor det elegante som det casual. Kvaliteten kommer med den gode pasform så skoene eller støvlerne er gode at have på. Kvalitet, design og prismæssig ligger Vagabond i samme klasse som Pavement eller Tamaris støvletter.

 

Vagabond Alice ankelstøvle

vagabond støvler udsalg

Find støvlen til 799,- kr. her

En klassisk kort støvle i den traditionelle enkle stil. Modellen kommer i både sort, terracotta og oliven farve. Ankelstøvlen er fremstillet i kolæder og 100% recycled polyester materiale i overdelen. Ydersål kommer i gummi med gedeskind læder i sål. En flot støvle med en kraftig hæl der kommer med en hælhøjde på 5 cm.

 

 

Vagabond Kenova støvle

B rug de sorte ankelstøvler fra Vagabond

Find støvlen til 899,- kr. her

En sort casual støvle til forår eller efterårs brug. Støvlen er i det enkle og klassisk unisex udtryk. Foring er læder/tekstil og kan være velegnet til de varmere tidspunkter på vinteren. Kombinerer den rå sorte ankelstøvle med et par afslappet jeans eller måske den løse sommerkjole.

 

 

Vagabond Mya ankelstøvle

køb den feminine ankelstøvle i rød

Find støvlen til 716,- kr. her

Vagabond Mya 4319 ankelstøvle kommer i en unik stil. Velegnet med sin røde farve, spidse snude, lave blokhæl og tekstil overdele til at give dig et chic og unikt udtryk med en afslappet slå-om kjole eller de mere rå bukser. Du kan skabe forskellige udtryk hvad end det skal være det rå eller feminine.

 

 

Traditionel Marja støvlette

køb den klassiske brune ankelstøvle fra Vagabond

Find støvlen til 819,- kr. her

Søger du den klassiske Chelsea støvle, er denne Marja model med glat læder i brun eller sort, elastiske paneler i siden og en spids tå. En traditionel og feminin læderstøvle til kvinder i stil med Dee, Grace eller Cary ankelstøvle. Kombinerer den elegante støvle med en varm dame uldfrakke eller måske den lettere forårsjakke.

 

 

Vagabond Olivia støvle

brug den klassiske sorte støvlette

Find støvlen til 895,- kr. her

Vagabond Olivia er en klassisk feminin støvle til forår og sommer brug. Du får en støvle med 6,5 cm. hælhøjde og en skafthøjde på 12 cm. Indvendig sål og overdel er fremstillet i læder og foring er tekstil.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)