Vinterjakker til børn 2018 – Brug den gode stil og kvalitet som disse styles

Vinterjakker til børn er nødvendigt, for vinteren er på vej og kulden står lige for. Det betyder, at der skal bruges andet end de flotte overgangsjakker til børn.

Det betyder selvfølgelig, at du skal til at overveje, hvilket jakke der skal vælges til drengen eller pigen.

En vinterjakke skal give beskyttelse mod vejret, for vi får ofte en kold vinter i Danmark, hvor både kulde, sne og blæst tester jakkens isoleringsevne.

Derfor har vi her på Tøjlisten fundet et lækkert udvalg af gode vinterjakker, så du kan søge den helt rigtige inspiration, inden du vælger jakken til barnet.

 

Car Jeans Kids vinterjakke

Køb de populære Cars Jeans vintertøj til børnFind den fede jakke til 549,- kr. her

Flot vinterjakke i det fede udtryk der kan være egnet både til drenge og piger. Denne model kommer i sort eller blå, men design mæssigt finder du lignede i det store udvalg af varme jakker til vinteren. Jakken kommer med en foret aftagelig hætte fra størrelse 116 til str. 176.

 

 

Benetton vinterjakke til piger

vinterjakker børn sidste års modelFind den fede Benetton jakke til 549 kr. her

En flot multicolor med print mønster jakke til piger der findes i størrelse 80 til 164. Vinterjakken er i 100% polyester fyld og for, til at skabe den gode isolering så hun kan holde varmen. Jakken kommer med stiklommer, så der kan samles sten, agern og alle de andre guldfund, som især de helt små piger jo har for vane med at finde på deres færd.

 

 

Danefæ vinterjakke børn

danefæ vinterjakker til børn udsalg Find den søde Danefæ jakke til 999 kr. her

Danefæ laver de søde kvalitets jakker til børn ,og det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor jakker til vinter. Denne model kommer med en fleeceforet aftagelig hætte, samtidig med at jakken kommer med den gode sikring imod vand, blæst og kulde. Der er selvfølgelig lommer i vinterjakken, så barnet har plads til alle de mange tusinde ting, som børn jo skal have med sig i børnehaven, skoven og andre steder.

 

 

Timberland vinterjakke

Køb den blå Timberland vinterjakke til drengeFind den blå jakke til 709,- kr. her

Den klassiske og enkle vinterjakke primært til drenge, kunne være denne blå Timberland jakke. Du finder den også i sand og sort nuancer, som ofte er de foretrukne til skoledrengen. En fed jakke der kan holde ham varm og tør.

 

 

Polo Ralph Lauren dunjakke

køb en god dunjakke til børnDu finder den fede jakke til 1395 kr. her

Polo Ralph Lauren dunjakken kommer i tre forskellige farver. Du kan nemlig finde jakken i både navy, lyserød og lilla nuancer, så den er skabt til både piger og drenge.  Ralph Lauren vinterjakken kommer med nylon for, og fyld der består af dun og fjer, så den er absolut skabt til at holde barnets krop varm. En lækker og eksklusiv vinterjakke der både giver den flotte stil i sammenhæng med et par flotte vinterstøvler til børn, og jakken er selvfølgelig skabt til netop det, som en vinterjakke skal kunne – nemlig holde drengen eller pigen varm og tør.

 

 

Ticket to Heaven vinterjakke

vinterjakker børn ticket heaven Find den lækre jakke til 999 kr. her

Ticket to Heaven laver de lækre testet vinterjakker, så du og barnet får en jakke i absolut topkvalitet. En lækker vandtæt og åndbar jakke der dækker godt ned om numsen, så drengen eller pige kan holde varmen og holde den kolde blæst ude.

 

 

Molo vinterjakke

køb den lækre molo dunjakke til børnFind Molo jakken til 599 kr. lige her

Molo børnetøj er populært fordi det danske mærke laver både flot stilfuldt tøj, og samtidig er det i gode materialer og kvalitet. Det gør sig også gældende for vinterjakker, hvor denne Hao model i blå farve, er en god jakke til vinteren med sit vandafvisende materiale. Jakken kommer med gennemgående lynlås og smalle elastiske kanter ved alle åbninger, så barnet får den gode pasform.

 

Find den helt rigtige vinterjakke til dit barn

Udvalget af jakker som du kan se ovenover, dækker ikke over alle de mange forskellige vinterjakker til børn der findes. For du kan finde mange forskellige farverige, smarte, billige, eksklusive, lange, stilfulde, sjove vinterjakker i forskelllige mærker som Hummel, Didriksons, Name It, Lego, Reima, North Face med mere.

Fælles for alle de mange forskellige fede vinterjakker til børn er dog, at man skal gå efter de samme ting, for at finde den helt rigtige jakke, ligegyldigt hvad budget man har.

Elsker dit barn farver?

Hvis din dreng eller pige elsker farver, hvilket jo stort set gælder 99,9 % af alle børn, så kunne det tænkes, at du skulle gå efter en farverig jakke eller i det mindste en jakke i hans eller hendes yndlingsfarve.

Farver giver nemlig glæde, og selvom det er vinter, så er en sød jakke med farve meget rarere, for man forbinder jo som regel glade farver med sommer og sol. Glæde er meget bedre end hvad vores danske vinter faktisk er – grå, kedelig, blæsende og mørk det meste af tiden.

Glade farver skal selvfølgelig ikke være første prioritet i valget af barnets vinterjakke.

Find den gode vandtætte og vind isolerende vinterjakke

Om vinteren kommer børn meget mere ud end os voksne, og det gælder jo både folkeskolebørn og børn der går i børnehave. Her er gummistøvler til børn og selvfølgelig en god Mikk-Line flyverdragt nødvendigt for de helt små, helt ligesom den gode vind- og vandtætte vinterjakke er nødvendigt.

Derfor skal vintertøjet være noget, som giver barnet frihed til at røre sig i, og dette gør sig også gældende for jakken.

Derfor er første udgangspunkt for en god vinterjakke til barnet altid, at den holder barnet tør. En jakke der ikke holder vinden ude, har ikke en isoleringsevne til at holde barnet varm. Helt ligesom en jakke der ikke er komfortabel, ikke giver barnet mulighed for at røre sig.

Dernæst skal du selvfølgelig finde en jakke der er sikker, hvilket vil sige at jakken kommer uden snore, der giver kvælningsfare og reflekserer i vintermørket er altid alfa omega.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending