Vinterjakker (damer 2018) – 10 fede jakker til kvinder du vil elske

Du søger efter ny lækker damejakke til vinteren? Her på Tøjlisten har vi fundet et lækkert udvalg af forskellige vinterjakker til kvinder, der kan være den gode inspiration for dig.

Den danske vinter kan blive meget kold, små kold, plus grader og ikke mindst, med garanti våd i form af sjap, sne eller ganske simpel regn. Derfor er udvalget af vinterjakker som du ser nedenfor, indenfor både de meget varme knap så varme, men dog varme nok til en vinter som vi har haft de sidste mange år. Du finder forskellige styles og selvfølgelig også et udvalg i forskellige priser. Du finder nemlig de lækre billige jakker på tilbud og udsalg, helt ligesom du finder forskellige styles i de dyre designer brands.

 

Happy Holly dunjakke

Køb den varme dame dunjakke til billig prisFind jakken til 699,- kr. ved Bubbleroom

Happy Holly laver fedt dame modetøj i den skandinaviske stil til en fornuftig pris. Denne Happy Hollie Sadie vinterjakke kommer i en flot tidløs stil og kan holde dig varm også. Jakken kommer med for og vattering i 100% polyester og er perfekt til hverdagen gennem december, januar og februar måneder.

 

 

Chiara Forthi vinterjakke

Køb en hvid dame dunjakke til vinterbrugFind jakken til 1.499,- kr. ved Bubbleroom

En anden lækker dunjakke kan være denne lyse jakke fra Chiari Forthi. En mellemlang jakke med diamantquilting og aftagelig pels. Jakken er dejlig varm med 80% dun og 20% fjern i fyld. Modellen til damer er længere bagtil end foran så numsen bliver dækket.

 

 

ROCKANDBLUE dunjakke

Køb den store varme dynejakke til damerDu finder jakken til 2499,- kr. her

Hvis du søger efter en dunjakke, så kunne den olive Rockandblue dunjakke måske være den rigtige dame vinterjakke til dig. Du får en dejlig foret dunjakke med 80% dun og 20% fjer, som sammen med den smarte dame striktrøje, vil kunne holde dig dejlig varm, især fordi den kommer i den dejlige lange form.

 

 

NLY Trend frakke

tilbuld på sorte vinterjakker til damerFind frakken til 649,- kr. ved Nelly

NLY Trend der er Nellys egen brand, giver dig lækker dametøj til rigtig gode priser. Denne lækre sorte frakke er ingen undtagelse, for du får en elegant lang frakke i det tidløse udtryk. Det er en uldjakke der dog kun kommer med 5% uld og 95% polyester, så brug striktrøjer eller andet varmt indenunder.

 

 

Lækker Only vinterjakke

Køb en fllot og billig Only vinterjakke som kvindeFind jakken til 449,- kr. ved Nelly

Only giver dig det lækre modetøj til den gode billige pris. Denne lyse vinterjakke i den korte model er ingen undtagelse. Du får det store udtryk med imiteret pels i hætten og dunjakke udtrykket. Perfekt sammen med et par smarte jeans, måske Bumper støvler og de fede huer til kvinder.

 

 

Adidas Original dunjakke

Køb en varm lang vinterjakke som kvindeFind jakken til 1.599,- kr. her

Adidas Originals giver dig denne lækre sorte dynejakke i dame model. En lækker lang og varm jakke der kommer med 60% dun og 40% fjer, hvilket skulle give en god foring. Du får en dejlig foret jakke med kant i ærmegab og perfekt til sammensætning både med de tunge vinterstøvler, som mere lette sneakers.

 

 

Rosa Vila Faux Fur

Køb den lange varme damefrakke til vinterFind jakken til 699,- kr. ved Nelly

Vila Vimeria Faux Fur jakke i lys rosa giver dig et lækkert feminint udtryk som kvinde. Jakken er ikke super varm, så er ikke ideel til de kolde tidspunkter med meget frost, men ideel til de mere almindelig småkedelige vintre. Her er den super sød til både hverdag og finere brug, som er oplagt at sammen med et par lækre dame læderbukser.

 

 

Modström Braxton vinterjakke

find de varme vinterjakker til damerFind jakken til 1.649,- kr. ved Boozt

En lækker let foret jakke med 100% bomuld, som skulle være ganske fin til at holde varmen. Stilen er ganske lækker i den tidløse stil, hvor der kommer mange praktiske lommer der er med til at give det praktiske look. Et godt og elegant alternativ til vinterjakker med pels.

 

 

Grå Selected Femme uldfrakke

Køb en varm dame uldfrakke til vinter brugFind til frakken til 1.295,- kr. ved Nelly

Selected Femme giver dig denne dejlig elegante uldfrakke, som er velegnet til dig der vil udstråle elegance og kvalitet. Uldfrakken kommer med 50% uld og 50% polyester med for i polyester og viskose.

 

 

Chiari Forthi Harbi jakke

Brug en flot varm dunjakke til vinter som kvindeFind jakken til 1.344,- kr. her

Chiari Forthi laver elegant, feminin og stilfuldt modetøj til kvinder, hvor denne klassiske dunjakke understreger det gode design. En lækker jakke der giver dig varme og føles supervamset med den store hætte, hvilket er lækkert til de kolde dage med frost, som vi altid får i vintertiden.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending