Vinterjakker (damer 2019) – 12 fede jakker til kvinder du vil elske

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Du søger en ny lækker damejakke til vinteren? Her på Tøjlisten har vi fundet et udvalg af forskellige vinterjakker til kvinder. Det kan give dig den hurtige og nemme inspiration til modeller, som måske kan være det helt rigtige i 2019.

Den danske vinter kan blive meget kold, små kold, plus grader og ikke mindst, med garanti våd i form af sjap, sne eller ganske simpel regn. Derfor er udvalget af vinterjakker som du ser nedenfor, indenfor både de meget varme og knap så varme jakker. Men dog varme nok til en vinter som vi har haft de sidste mange år. Du finder forskellige styles og selvfølgelig også et udvalg i forskellige priser. Du finder nemlig de lækre billige jakker på tilbud og udsalg, helt ligesom du finder forskellige styles i de dyre designer brands.

 

Happy Holly dunjakke

Køb den varme dame dunjakke til billig pris

Find jakken til 699,- kr. ved Bubbleroom

Happy Holly laver fedt dame modetøj i den skandinaviske stil til en fornuftig pris. Denne Happy Hollie Sadie vinterjakke kommer i en flot tidløs stil og kan holde dig varm også. Jakken kommer med for og vattering i 100% polyester og er perfekt til hverdagen gennem december, januar, februar og marts måneder.

 

 

Chiara Forthi vinterjakke

Køb en hvid dame dunjakke til vinterbrug

Find jakken til 1.499,- kr. ved Bubbleroom

En anden lækker dunjakke kan være denne lyse jakke fra Chiari Forthi. En mellemlang jakke med diamantquilting og aftagelig pels. Jakken er dejlig varm med 80% dun og 20% fjern i fyld. Modellen til damer er længere bagtil end foran så numsen bliver dækket.

 

 

Ida Sjöstadt uldfrakke

Køb det eksklusive dame uldjakke

Find den sorte frakke til 3.099,- kr. her

Hvis du søger en eksklusive og elegant uldfrakke kan denne mørke Ida Sjöstadt frakke måske være lige dig. Frakken kommer med syntetisk pelskrave. En helforet lang uldfrakke med lommer i siden og knapper med simili foran.

 

 

ROCKANDBLUE dunjakke

Køb den store varme dynejakke til damer

Du finder jakken til 2499,- kr. her

Hvis du søger en dunjakke, kan den sorte Rockandblue dunjakke måske være den rigtige dame vinterjakke til dig. Du får en dejlig foret dunjakke med 80% dun og 20% fjer, som sammen med den smarte dame striktrøje, vil holde dig varm, især fordi den kommer i den dejlige lange form.

 

 

NLY Trend frakke

tilbud på sorte vinterjakker til damer

Find frakken til 479,- kr. ved Nelly

NLY Trend der er Nellys egen brand, giver dig lækker dametøj til rigtig gode priser. Denne elegante frakke er ingen undtagelse, for du får en elegant lang frakke i det tidløse udtryk. Det er en uldjakke der dog kun kommer med 20% uld og 80% polyester, så der skal måske bruges striktrøje eller andet varmt indenunder.

 

 

Tommy Jeans lang vinterjakke

Køb den lange dame vinterjakke fra Tommy Jeans

Find den lange jakke til 1.539 kr. ved Stylepit

Tommy Jeans laver fedt modetøj hvor denne dunejakke kan være dejlig til vinteren, da den varmer nedover bagen. Jakken kommer med dun og fjer fyld i et quiltet udtryk. Modellen kommer med aftagelig hætte og lukkes med lynlås.

 

 

Lækker Only vinterjakke

Køb en fllot og billig Only vinterjakke som kvinde

Find jakken til 449,- kr. ved Nelly

Only giver dig det lækre modetøj til den gode billige pris. Denne lyse vinterjakke i den korte model er ingen undtagelse. Du får det store udtryk med imiteret pels i hætten og dunjakke udtrykket. Perfekt sammen med et par smarte dame jeans, måske Bumper støvler og de fede huer til kvinder.

 

 

Chiari Forthi vinterjakke

Køb den fede dame vinterjakke fra Chiari Forthi

Find jakken til 1.499,- kr. her

Hvis du ønsker en dejlig varm jakke, kommer denne mellemlange dunjakke med 80% dun og 20% fjer. Det sammenholdt med det smarte design med diamanyquilting, giver dig et fedt udtryk og bør varm nok til de koldeste tidspunkter på året. Jakken kommer med en stor vamset pels på hætten.

 

 

Grå Selected Femme uldfrakke

Køb en varm dame uldfrakke til vinter brug

Find til frakken til 1.039,- kr. ved Nelly

Selected Femme giver dig denne dejlig elegante uldfrakke, som er velegnet til dig der vil udstråle elegance og kvalitet. Uldfrakken kommer med 50% uld og 50% polyester med for i polyester og viskose. Elegant jakke til hverdag og fest brug med de rette accessories som smykker og det flotte dame ur.

 

 

Hollies Parka

Køb den varme parka jakke til vinter

Find jakken til 3.149,- kr. hos Bubbleroom her

Den varme og noget dyre jakke kan være denne sorte Hollies Subway parka. En af de varme og lange vinterjakker med pels som kan være ganske praktisk på de våde og kolde tidspunkter. Jakken kommer med rib ved ærmekanter og en stor aftagelig krave.

 

 

Didriksons vinterjakke

Køb den varme dame Didriksons vinterjakke

Find den flotte til 1.679,- kr. her

Hvis du ønsker den praktiske jakke til udendørs liv, laver svenske Didriksons de populære praktiske vinterjakker. Jakken kommer med hætte i uægte pels til det klassiske udtryk. Du får skjult lynlås og thermo line udtrykket er ensfarvet.

 

 

Only Paloma uldfrakke

Køb en let uldfrakke til den milde vinter

Find frakken til 659,- kr. her

Vejret er mærkelig om vinteren, og her kan denne uldfrakke i 50% uld og 50% polyester måske være varm nok for dig. For du får en elegant uldfrakke der kan gå til de smarte dame læderbukser, som stort set alle andre underdele. Frakken kommer med en stor flot krave og toradet knaplukning foran.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)