Vinterjakker med pels på kraven/hætten der holder stilen og varmen i 2018

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven?

Her på Tøjlisten har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2018 der alle kommer med det imiteret pels på hætten eller kraven. Udvalget af primært dunjakker kommer i forskellige brands, priser og styles, så brug disse som inspiration til at imødekomme vinterens kommen.

 

Navy blå Topshop vinterjakke

Køb en flot dame vinterjakke med pelsFind jakken til 749,- kr. ved Zalando her

En dejlig foret jakke der kommer i 100% polyester både i foring, materiale og fyld. Topshop laver lækkert og stilrent modetøj, der ligesom denne dunjakke model i den korte version, kommer til en god billig pris.

 

 

Rockandblue vinterjakke m. pels

køb den populære Rockandblue damejakke til vinterFind den lækre jakke til 2309,- kr. ved Bubbleroom

Rockandblue skaber noget smukt feminint tøj i den høje design og materiale kvalitet. Denne vinterjakke med pels er ingen undtagelse, for du får en flot feminin jakke der udstråler overskud og klasse. Dunjakken kommer med søde detaljer og en flot kunstpels på hætten der er aftagelig. Et godt og billigere alternativ til en Pajar Cougar damejakke, der kommer lidt i samme stil.

 

 

Miss Selfridge dunjakke

find den varme vinterjakke med pelsFind den søde jakke til 479,- kr. på tilbud her

Denne jakke fra det engelske brand Miss Selfridge, giver dig en sød og feminin jakke i et ret unik look. Jakken kommer i den anderledes khaki nuance, og ligesom med farven der er inspireret for outdoor, så kommer jakken også med store tryknapslommer og lynlås. Indersiden er foret og kraven i kunstpels kommer i akryl og modakryl materialer.

 

 

Vero Moda syntetiske pels

køb den feminine syntetiske pels vinterjakkeFind Vero Moda jakken til 399,- kr. lige her

Indrømmet, denne jakke er ikke med pels med i pels. Du får nemlig en let syntetisk jakke fra Vero Moda med denne Curl Long Fake Fur Jacket som modelnavnet er. En foret jakke der kan bruges til de varme tidspunkter i vinter, for det danske vejr er ikke kun lig med frost, men faktisk og mange dage med forbavsende høje varmegrader for årstiden, men dog gråt, mørkt og kedeligt vejr. Et godt alternativ til en af de mange lækre skindjakker til kvinder som der findes.

 

 

Sort Svea vinterjakke med pels

Køb den lækre og billige dunjakke med pels som kvindeFind den fede sorte jakke til 2799,- kr. her

Ønsker du det flotte klassiske design og høje kvalitet, så kunne denne klassiske dun-parkacoat fra Svea måske være din nye vinterjakke. En lækker jakke der kommer med en aftagelig kant af imiteret pels på hætten. Det svenske brand laver fedt modetøj til kvinder,o g det nordiske team kombineret med feminin stil, er hvad denne jakke byder på.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (2 votes)

Svar

Sending