Vinterjakker med pels på kraven/hætten

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven?

Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020. Udvalget af dame vinterjakker kommer alle med det imiteret pels på hætten eller kraven. Udvalget af primært dunjakker kommer i forskellige brands, priser og styles, så brug disse som inspiration til at imødekomme vinterens kommen.

 

Sort Rockandblue jakke

Køb det feminine og varme Rockanblue dame vinterjakke

Find jakken til 2.195,- kr. her

Rockandblue dunjakke i figursyet model med aftagelig hætte med kant af kunstpels. En flot jakke til vinterbrug, hvor du får to forede lommer og lynlås lukning foran. Jakken med 80% dun og 20% fjer kan være ganske anvendelige til det omskiftelige danske vejr, hvad end det er til arbejde, skole eller fritidsbrug.

 

 

Ida Sjöstedt frakke

Køb en elegant uldfrakke med pelskrave til vinter

Find jakken til 3.099,- kr. her

Denne elegante Ida Sjöstedt uldfrakke til kvinder kommer med pelskrave i syntetisk. Du får en helforet uldfrakke med yderstof i 70% uld og for i acetat og viskone. Kraven kommer med en flot kunstpels og lommer i siden.

 

 

Navy blå Topshop vinterjakke

Køb en flot dame vinterjakke med pels

Find jakken til 749,- kr. her

En dejlig foret jakke der kommer i 100% polyester både i foring, materiale og fyld. Topshop laver lækkert og stilrent modetøj, der ligesom denne dunjakke model i den korte version, kommer til en god billig pris.

 

 

Rockandblue vinterjakke m. pels

køb den populære Rockandblue damejakke til vinter

Find jakken til 2.309,- kr. her

Rockandblue skaber noget smukt feminint tøj i den høje design og materiale kvalitet. Denne vinterjakke med pels er ingen undtagelse, for du får en flot feminin jakke der udstråler overskud og klasse. Dunjakken kommer med søde detaljer og en flot kunstpels på hætten der er aftagelig. Et godt og billigere alternativ til en Pajar Cougar damejakke, der kommer lidt i samme stil.

 

 

Vero Moda syntetiske pels

køb den feminine syntetiske pels vinterjakke

Find jakken til 399,- kr. her

Indrømmet, denne jakke er ikke med pels med i pels. Du får nemlig en let syntetisk jakke fra Vero Moda med denne Curl Long Fake Fur Jacket som modelnavnet er. En foret jakke der kan bruges til de varme tidspunkter i vinter, for det danske vejr er ikke kun lig med frost, men faktisk og mange dage med forbavsende høje varmegrader for årstiden, men dog gråt, mørkt og kedeligt vejr. Et godt alternativ til en af de mange lækre skindjakker til kvinder som der findes.

 

 

Sort Svea vinterjakke med pels

Køb den lækre og billige dunjakke med pels som kvinde

Find jakken til 2.799,- kr. her

Ønsker du det flotte klassiske design og høje kvalitet, så kunne denne klassiske dun-parkacoat fra Svea måske være din nye vinterjakke. En lækker jakke der kommer med en aftagelig kant af imiteret pels på hætten. Det svenske brand laver fedt modetøj til kvinder, og det nordiske team kombineret med feminin stil, er hvad denne jakke byder på.

 

 

Chiara Forthi med vamsede pels

Køb den halvlange vinterjakke med vamset pels

Find jakken til 1.499,- kr. her

Chiara Forthi dunjakke til den varme og flotte stil i vinteren. Den mellemlange jakke kommer med diamantquiltning og en stor vamsede pels på hætten som du kan tage af. Jakken kommer med 80% dun og 20% fjer fyld og pels i 100% akryl.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
3.33 (3 votes)