Vinterstøvler til børn → Hvorfor ikke den gode kvalitet & design lige her?

Leder du efter de praktiske og smarte vinterstøvler til børn i 2017/2018?

Vinterstøvler til børn er vigtigt at få styr på, for når efteråret begynder at indfinde sig, så bringer det bringer vinteren med sig men sikker ikke i Games of Thrones stil. Dog gælder det om, at sørge for at børnene er være klar til denne årstid for at undgå at blive syge.

De små børn befinder sig meget udendørs i vuggestuen, børnehaven og i skolen. Her skal et par varme støvler til vores omskiftlige danske vejr være på plads. Derfor har vi her på Tøjlisten fundet nogle lækre modeller indenfor forskellige aldersgrupper så du kan få den gode inspiration til dit barns støvler, der gerne skulle kunne holde varmen inde og kulden ude.

 

Adidas Performance 0 – 2 år

køb de smarte Adidas Performance til drengen på 1 årFind de smarte Adidas Perfomance støvler lige her

De smarte Adidas vinterstøvler kommer både i denne blå udgave til drenge, men kommer også med pink til piger. Størrelsen går fra str. 19 til str. 27 hvilket jo ligger indenfor 0 til 2 år ca. Et par seje støvler til 399 kr. men rund skospids og den dejlige velcrolukning der er særdeles fordelagtigt til de små. Sålen er en dejlig antiskred og stilen ligger indenfor vandre nichen med sin udformning.

 

 

Angulus Tex-støvle

køb Angulus og hummel vinterstøvler børn udsalgFind den smarte cognac støvle til 949,95 kr. her

Disse cognacbrune Angulus vinterstøvler til børn giver dig en dejlig varm støvle til ham, men prisen er dog også i den høje ende, og ligger i prisklasse med fodboldstøvler, damesko eller herresko. Skoen kommer med lækkert uldfoer og to velcroremme til den dejlige komfort og selvfølgelig til at holde fødderne dejlig varme.

 

 

Color Kids vinterstøvler

brug de smarte støvler med flyverdragtDu finder de blå støvler til 349,95 kr. ved Kids-World

Den blå Sianna støvle fra Color Kids kommer i størrelse 24 til 39. Støvlen kommer med en sort bund og den blå farve foroven, som hovedsageligt er noget drenge finder sejt. Du får en støvle der strammer ind foroven med spænde og elestatiksnor, så støvlen kan sidde helt tæt til flyverdragten, buksen eller kroppen. Ved anklen kommer der en velcrolukning, og støvlen er god til at holde fødderne tørre, da støvlen kommer med gummi hele vejen op på sålen. Et par 100 % vandtætte termostøvler så vinteren også kan byde på sjov i vandpytterne for drengen.

 

 

Primigi Pepys til de helt små

hvornår skal man købe vinterstøvler til børnFind de lækre Primigi støvler lige her

Et andet lækker par støvler til drenge eller piger i 0 til 3 års alderen, er disse søde Primigi vinterstøvler til børn. Støvlen til 619 kr. kommer med søde søm detaljer og velcrolukning og den kraftige foring der kan klare snevejr. Et par super lækre støvler der giver det søde look på den lille, og denne model passer jo både til drenge og piger.

 

 

Lico Natascha børnestøvle

hvilket vinterstøvler til børnFind den søde støvle til pigen lige her

En sød høj vinterstøvle til piger er denne Lico model. Støvlen der går godt sammen med de moderne vinterjakker, kan du finde i størrelserne 25 til 39. Prisen for støvlen ligger på 499 kr. og er lavet i imiteret læder og kraftig foring, så den kan klare de kolde vinterdage.

 

 

Fede Hummel drenge støvler

Hvornår skal man købe vinterstøvler til børn?Find de fede støvler til 649,95 kr. lige her

Den fede Hummel vinterstøvle i det smarte look, finder du i forskellige farver og med små ændringer. Denne Stadil støvle kommer i den navy farve med de velkendte Hummel vinkler med reflekskant i limegrønne detaljer. Du får en lukning med dobbelt elcrolukning over vristen som også forekommer i Adidas, Nike og lignede sko. Hummel er ikke blandt de billige vinterstøvler til børn, men er dog stadig populær for både design og kvalitet. Støvlen byder nemlig på en god termoeffekt og vandtæt membran i mellemlaget til at holde fødderne tørre og varme.

 

 

Kangaroos vinterstøvle til børn

Kangaroos vinterstøvler børn er i den gode kvalitetDu finder den lækre støvle til ham lige her

Den trendy Kangaroos støvle til drenge kommer i størrelserne 28 til 40 og koster 499 kr. En fed støvle der har kombineret kondisko look med den klassiske vandrestøvle, og det får man denne fede vinterstøvle ud af. En sej støvle som de fleste drenge nok vil finde fed, hvilket jo også er grunden til, at Kangoroos er så populær.

 

 

Petit by sofie schnoor

brug disse eller converse vinterstøvler til børnFind den søde bamsestøvle til 499,95 lige her

Hvis du søger et par smarte vinterstøvler til hende, er disse bamstøvler fra Petit by Sofie Schnoor måske det helt rigtige. En støvle der holder pigen varm, da den kommer med uldfoer og en fleksibel gummisål. Ulempen er dog, at støvlen i tan ruskind med snøredetajle ser rigtig flot ud, men er ikke beregnet til sjappet eller vådt vejr og skal imrægneres.

 

 

Sorel Cub vinterstøvler

Køb en fed Sorel Vinterstøvle til børnFind den trendy Sorel støvle ved Zalando her

Sorel laver nogle fede vinterstøvler, som denne model der er lige til at hoppe i og så bare spænde foroven. En super praktisk støvle for børn, nu det med at få støvlerne af og på, ret ofte er besværligt og langsommeligt. Denne model er i blå, men du kan også finde andre farve nuancer, helt ligesom størrelserne dækker over mange aldersgrupper. En lækker støvle til 499 kr. der både vil holde barnets fødder varme, men også være en dejlig praktisk støvle.

 

 

Ecco First støvle

ecco vinterstøvler til børn er den gode kvalitetFind de fede og gode Ecco støvler lige her

Ingen vinterstøvle udvalg uden et par fede Ecco støvler. Ecco laver top kvalitet indenfor fodtøj og disse børnestøvler er ingen undtagelse. Materiale og pasform er perfekt, og stilen er noget Ecco virkelig har forbedret de sidste 15 år, så man får fed design også. Denne Ecco vinterstøvle til børn er en sød støvle til piger, hvor det eneste negative man måske kan påpege er lukning med snøring.

 

 

Viking Jade GTX

Køb Viking støvler til barnetFind de lækre store Viking støvler lige her

Mange er fan af enten korte eller lange vinterstøvler til børn,  og det er vel i bund og grund en smagssag. Et par lange støvler har dog den fordel, at fødderne ikke bliver udsat for blæst og kulde så nemt, hvis bukserne eller måske Ver de Terre flyverdragten bliver trukket op. Her kunne denne Viking støvle til 899 kr. være den gode lange model til pigen eller drengen.

 

 

Pink Bisgaard vinterstøvle

køb de lyserøde støvler til pigenDu finder den lækre lyserøde støvle lige her

Den her pink vinterstøvle er en af de meget lækre bisgaard vinterstøvler til børn. Støvlen til 749 kr. kommer med pyntesømme og velcrolukning, og med Bisgaard for du altid super god kvalitet indenfor termostøvler. Funktionaliteten og varmen er helt i top, så pigen holder sine fødder tørre og varme. Den søde farve kan kombineres med en ligesidende indenfor vinterjakker, og så er den piget farve gennemført på den søde måde.

 

 

Move by Melton

køb Move by Melton termostøvlerDu finder den søde støvler 799,95 lige her

Denne flotte Move By Melton læderstøvle i brun farve, kommer i den dejlige længde der går over anklen. Vinterstøvlen kommer med en Tex membran der giver en god vind- og vantæt støvle der samtidig giver barnets fod lov til at ånde. En sød støvle på højde med Angulus, Adidas, Hummel eller Wolverine støvler.

 

 

Arauto RAP tex-støvle

vinterstøvler børn hvilke?Du finder støvlen til 829,95 kr. lige her

Denne Arauto Rap tex-støvle er en populær støvle til piger i størrelserne 25 – 35. En støvle i klassisk sort med søde glimmerstjerne på siden af søtvlen. Den lukkes med ynlås og kommer med 100% uldfør med RapTex membram.

 

 

Lurchi Jaufen støvle

find ud af vinterstøvler børn hvornårFind den søde blå støvle til drengen lige her

Til drenge i 1 års alderen og op til ca. 4 år, her kunne du vælge at give ham denne fede blå Lurchi støvle. En dejlig støvle med tex som f.eks. Salomon sko, der dog ikke kommer med uldfor, men med garanti holder fødderne varme og ikke mindst tørre, som er den perfekte kombination med både vinterjakken eller overgangsjakken til barnet. Støvlen til en pris af 399 kr. ligger indenfor en af de billige vinterstøvler til børn, hvis man også tager god kvalitet med i beregningen, og ofte kan du finde disse støvler på tilbud eller udsalg.

 

 

Stubs vinterstøvle til pigen

Find det rigtige regntøj, gummistøvler og vinterstøvler til børnDu finder den søde pige støvle lige her

En sød vinterstøvle til pigen på omkring de 2 år og op, er denne lækre og billige Stubs støvle. En utrolig sød støvle der kommer med hjerter, og den kan købes for kun 299 kr. hvilket må siges at være et ret godt køb. En lækker og varm støvle der giver det smukke og søde look på pigen.

 

Hvordan finder du de rigtige vinterstøvler til barnet?

Hvilket vinterstøvler til børn skal du vælge? Når du skal finde vinterstøvler til børn så er det praktiske og funktionelle afgørende, men det skader ikke hvis støvler også ser godt ud på drengen eller pigen.

Vinterstøvlen skal først og fremmest holde barnet fødder tørre og varme. Det betyder, at støvlen skal være lavet i god kvalitet, for den skal både være komfortabel samtidig med at den isolerer. Derudover skal den også have den rette pasform, for børn om vinteren har som regel tykke sokker på, og disse skal der også være plads til i støvlen, samtidig med at fødderne skal have plads.

 

Hvordan vælger du den rigtige støvle?

Du skal tage højde for den tykke strømpe som det første, hvilket nemt kan testes hvis du prøver i en butik, men hvis du køber online, skal størrelsen selvfølgelig være lige i skabet(Zalando har dog heldigvis fri fragt returneringsret). Hvis du er i tvivl om han eller hun skal have størrelse 26 som sommerskoen, så kunne du overveje et nummer større – Dog er for store støvler endnu værre, for så svupper man i støvlen. Sats på en centimeter i voksetillæg på størrelsen.

Næste ting der er god at tage højde for i forhold til vinterstøvle købet, er at gå efter støvler med tex-membran. Du får nemlig en ret fed måde at holde vand ude af støvlen samtidig at det isolerer super godt. Derudover, så er de fleste tex støvler ret komfortable og åndbare.

En støvle med stødabsorderende og udtagelig inlægssål er klart det bedste valg, for sålen er vigtigt for barnets komfort i støvlen. Hvis sålen kan tages ud, så kan den f.eks. nemt tørres.

Undgå støvler med lynlåse da disse hurtigt kan gå i stykker på grund af sne, regn, salt og andre miljømæssige ting som støvlerne bliver udsat for. Velcrolukning er klart den bedste løsning, både for holdbarheden men også for barnets skyld, for så kan han selv lære at tage dem af og op hurtigt.

Støvlen skal stabiliserer foden, så han eller hun ikke snubler og vrider rundt på anklen, hvilket de meget bløde og uden fast hælkappe kan skabe.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)

Svar

Sending