En flot Wiki bikini til ferien?

Når solen rammer Danmark og resten af verden ved forår og sommertid, er det på tide at tænke over badetøj hvis du vel og mærke nyder livet ved vandet indenlands og udenlandsk.

Du kan vælge badedragten eller en flot Wiki bikini. Wiki of Denmark laver noget lækkert badetøj i den feminine stil der passer til rigtig mange kvinder. Derfor har her fundet et par lækre og faktisk også forholdsvis billige bikinier som du kan bruge til inspiration.

 

Wiki Capo Ferro balconette bikini

køb wiki bikini full cup

Find bikinien til 598,- kr. her

En lækker bikini i både diskret men også iøjefaldende udtryk med sin klassisk mørkeblå farve med hvide striber giver. Bikinien kommer i lækker stretch materiale med justerbare skulderstropper, og er særdeles chic i stilen. Du får en bikini med en formstøbt bikini top med tynd vattering.

 

 

Wiki Costa Smeraldo bikini

køb en farvestrålende wiki top og trusse til stranden

Find bikinien til 598,- kr. her

Wiki Costa Smeraldo top og trusse kommer med flot blå og grøn mønster. Du får en fullcup top uden fyld. Bikini toppen har bøjle og en dyb skål som rammer din barm godt. Helt ligesom den kommer med justerbare stropper. Trussen er midi shape og kommer i det høje udtryk. Hvis du have en bikini der viser både det elegante samtidig med det søde, så vil denne model absolut skabe lige præcist det look.

 

 

Wiki Baja Sardenia bikini

køb en billig Wiki bikini til sommerFind bikinien til 548,- kr. her

Hvis du kan bære striber til din krop og udtryk, så finder du også dette i udvalget af lækkert Wiki badetøj. Det er ikke os alle der kan bære striber hvilket du kan finde ud af ved at bruge de gode tips til at vælge bikini til din kropsform, men denne søde og enkle bikini er dog et ret godt bud, og prisen er faktisk også i en okay billig pris. Modellen kommer i stribet print med vattering i skålene der ikke har bøjle.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Review
5 (1 vote)